Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Çağla Pınar Demirkaya'nın zor anları!

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından Çağla Pınar Demirkaya yarışacak ve puanlarını alacak. Fragmanda yayınlanan görüntüler zor bir güne işaret.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni günde de izleyicilerin karşısına çıkıyor. Nalan, İrem, Sercan ve Mücahit'in yarıştığı haftada birincilik mücadelesi verecek diğer isim Çağla Pınar Demirkaya oldu. Güzel yarışmacı bugün mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek ve ardından puanlarını alacak. Kendisinin performansı merakla bekleniyordu ancak fragmandaki görüntüler zor bir gün geçireceğinin sinyallerini verdi. İşte detaylar...

Nalan'a botoks göndermesi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bugün yayınlanacak bölümü için paylaşılan fragmanda Çağla, Nalan'ın yorumu sonrasında; "Bu ağzını yaya yaya konuşma şekli doğuştan mı yoksa estetikle mi alakalı? Gerdire gerdire böyle Z kuşağı konuşuyor?" diye sordu. Masada yorumlar devam ederken tartışmalar da sürdü. Nalan, "Ağzımı yaya yaya konuşuyorum ama ekstra kolay bir mönüyü böyle kötü başlatmak her baba yiğidin harcı değil" dedi ve üstüne de "Bu kadar kötü bir çorbayı karşımıza çıkaracak kadar cesaretli olduğunuz için kutluyorum. Çok basit bir mönüyü ikincisinde de bu kadar kötü çıkarabilmek... Sizi ikinci kez kutluyorum" ifadelerini kullandı.

İrem: Beni eleştirirken düşünmediniz mi?

Çağla'ya eleştiriler sağlı sollu gelirken Nalan'dan sonra sıra İrem'deydi. Genç yarışmacı rakibini; "Gerçekten kereviz salatasının bu kadar tuzlu olabileceğini ve beğenmeyeceğimi hiç tahmin edemezdim. Beni eleştirirken acaba siz kendi sıcağınızı düşünmediniz mi?" diye sordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

EURO 2024 kura çekiminin torbaları belli oldu: İşte A Millilerin muhtemel rakipleri
Bakan Şimşek duyurdu: Dövizin ülkeye getirilmesine teşvik için yeni adım

Televizyon Haberleri