Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Uğurel kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Yemekteyiz'de 5-9 Haziran haftası başlıyor. Beş yarışmacının katılacağı günde Zeynep de birincilik için kolları sıvayacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Uğurel kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen ve her bölümüyle de binlerce kişiyi televizyon başına kilitleyen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, Türk ve dünya mutfağından birçok lezzetle birlikte 80'inci haftasına başlıyor. Bugünden itibaren cumaya kadar menüleriyle puanlarını alacak isimler açıkladı. Buna göre Zeynep Uğurel de kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayıp diğer bölümlerde de yorumlarda bulunarak puan verecek. 50 bin lirayı eve götürmek isteyen genç yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Uğurel kimdir? Zeynep Uğurel Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Uğurel kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak 5 gün boyunca yorum yapıp puan verecek ve menüsü ile rakiplerini geçmeye çalışacak Zeynep Uğurel terazi burcu. Yarışma fragmanında Uğur ile girdiği tartışmada bahane bulmaya geldiğini söyledi. Yemek tarifleri ve yemkelerle yakından ilgileniyor. Instagram hesabı @zeynepugurelofficial'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 9 Haziran
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Haziran puanları! Zeynep kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Haziran puanları! Hatice kaç puan aldı?

Televizyon Haberleri