Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çıtak kimdir? Instagram hesabı

Dual Yapım imzasıyla ekranlardaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. 356. bölümden iitbaren yarışacak isimler belli oldu ve onlar arasında Zeynep Çıtak da bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çıtak kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasıan merhaba deniyor. Beş gün boyunca kendilerine verilen sürede mutfağa girerek marifetlerini ortaya koyacak yarışmacıların isimleri belli oldu. Zeynep Çıtak da onlar arasında bulıunuyor ve izleyiciler yayınlanan fragmandan itibaren kendisi hakkında bilgi sahibi olmaya çalışarak internette arama gerçekleştiriyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çıtak kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çıtak kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 72'inci hafta yarışmacılarından biri olan Zeynep Çıtak ilk gün rakipleri ve Zuhal Topal'ın önünde sınav verecelk. Kendisi 4 çocuk annesi. Pratik tarifler, yöresel lezzetler ve ara öpünler paylaştığı bir hesabı var. Anıl Toptaş ile girdiği tartışmada söyledikleri genç rakibini güldürdü. Instagram hesabı @4_kiz_1_anne'dir.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri