Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zerrin Ubay kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftaya başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların rekabetine katılacak isimlerden biri de Zerrin Ubay oldu. Peki, Zerrin Ubay kimdir? İşte detaylar...

Türk ve dünya mutfağından lezzetlerin ekranlara taşındığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Beş yarışmacının kozlarını paylaşacağı zorlu rekabete katılan isimlerden biri de Zerrin Ubay dahil oldu. Kendisi hakkında internette çok sayıda izleyici araştırmada bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zerrin Ubay kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zerrin Ubay kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Zerrin Ubay, daha önce de o dönem kayınvalidelerle yarışılan formatla yayınlanan Zuhal Topal'l Sofrada'ya katılmıştı. 625'inci bölümde yarışan genç yarışmacı 8 senelik evli. İki çocuk annesi. Adana ve Urfalı. Hazır cevap kişiliği ile ön plana çıkıyor. Kendisine güveniyor. İstanbul'da yaşıyor. Kadın bakım, makyaj, saç ve tesettür tasarım işi ile uğraşıyor. Instagram hesabı @zerrinubay'dır.



O dönem programa katıldığı kayınvalidesi Nursen Ubay da izleyenler tarafından büyük ilgi görmüştü. Yaşına rağmen güzelliği ile çok konuşulmuştu.

Instagram'dan rakiplerine salladı

Beş yarışmacı arasından 75 bin lira ile evine dönmek isteyen Zerrin Ubay, Instagram'da yaptığı yorumları ile herkesi şoke etti. Yemekteyiz'in hesab rakipleri için "Kalitesi düşük insanlarla yarışmak beni yordu" yazan Ubay'a Eren'den; "Kalitesi yüksek olanlara bir göz at derim. Çok komiksin" yanıtı geldi. Seyircilerin bu sözler sonrasında nasıl bir yorumda bulunacağı da merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

22 Eylül 2023 Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?
21 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Eren'in puanları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail kaç puan aldı? 20 Eylül

Televizyon Haberleri