Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zerrin Ubay kaç puan aldı? 19 Eylül

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yayın hayatına devam ediyor. Bugün sıra Zerrin'de. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zerrin Ubay kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumu ve birbirinden renkli 5 yarışmacının katılımı ile adından söz ettirmeye devam eden Zuhal Topal'la Ye mekteyiz, yeni bölümünde de birçok lezzetle ekranlardaki yerini alıyor. Beş ismin dün başlayan rekabetinde gözler bugün Zerrin'de olacak. Daha önce birincilik kazandığı programda adını yeniden zirveye yazdırmayı hedefleyen genç yarışmacının performansı merakla bekleniyor. Her anı lezzet kadar eğlence ve gerilim de dolu yapımı seyretmek isteyenler, Zerrin'in puanı başta olmak üzere pek çok şeyi merak ederek araştırıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zerrin Ubay kaç puan aldı? 19 Eylül Salı puanları haberimizde yer almaktadır.

Zerrin Ubay kaç puan aldı?

Bugün yarışarak birinciliği bir kez daha almak ve 75 bin lirayı evine götürmek isteyen Zerrin Ubay, şov yapacağını ve kendine güvendiğini söyledi. Ancak masada bunun nasıl karşılık bulacağı merak konusu. Özellikle Eren ve Faika'nın sürekli atışması ile gerilen ortamdan istediği sonuç çıkamyabilir. Zerrin'in alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Büşra:
Eren:
Faika:
İsmail:
Zuhal Topal:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

22 Eylül 2023 Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?
21 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Eren'in puanları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail kaç puan aldı? 20 Eylül

Televizyon Haberleri