Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zehra Ateş kimdir?

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılan isimler açıklandı. Onladen biri de Zehra oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zehra Ateş kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok ilgi gören yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede birincilik için ter dökeceği ve 50 bin lirayı evine götürebilmek adına savaş vereceği programda bugünden itibaren Zehra da yarışacak. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zehra (3-7 Temmuz) kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zehra kimdir?

Milyonların izlediği programın bu haftaki yarışmacılarından biri olan Zehra, yayınlanan fragmanda yaşadığı tartışmalar ve söylediği sözlerle gündeme geldi. Sena'nın masa düzenini eleştiren, Meryem'in aşçı olmasına takılarak kendilerine rehber olması konusunda öncülük etmesini isteyen Zehra'ya dair bilgiler açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Temmuz puanları! Ömer kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Temmuz puanları! Zehra kaç puan aldı?
4 Temmuz Salı Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Meryem kaç puan aldı?

Televizyon Haberleri