Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin kaç puan aldı? 7 Aralık puanları

TV 8 ekrnalrının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Günün yarışmacısı ise Yasin olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin kaç puan aldı? 7 Aralık puanları haberimizde yer almaktadır.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir günde daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu mücadelede bugün yarışacak isim Yasin olarak açıklandı. Kendisinden beklentiler yüksek ve ne yapacağı da merakla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin kaç puan aldı? 7 Aralık puanları haberimizde yer almaktadır.

"Boğazına dursun"

Bugün ekranlara gelecek bölümde Yasin, zaman zaman agresif tutumları ile dikkat çekti. Yemeğini beğenmeyen rakiplerinin üstüne çekinmeyen deneyimli yarışmacı, kendisinden köpüklü ayran bekleyen Meltem'e ise "Boğazına dursun" cevabını verdi. Zuhal Topal da bunun üzerine "Yok artık ya" tepkisinde bulundu.

Zuhal Topal'a eleştiri yağdı

Yasin'in sert sözlerinin ardından oluşan soğuk rüzgarlar sonrasında başarılı sunucunun diskalifiye kararı vermemesi, izleyiciler tarafından eleştirildi. Bela okuyan bir yarışmacının programda yer almaması gerektiğini söyleyen seyirciler, Topal'ın neden bu yaşananlara izin verdiğini sorguladı.

Yasin kaç puan aldı?

Hafta finali öncesindeki son günde hamaratlığını sergileyecek olan Yasin, zaman zaman rakiplerinin sinir uçlarına okundu. Tursun'un önünden yemeğini aldı, Dilan ile atıştı. Onun için gün iyi bitmeyebilir. Her ne kadar komploculara karşı mücadele vereceğini söylese de her şey bölüm sonunda belli olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Aralık Perşembe puanları açıklanınca haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

6 ilde yasa dışı bahis ve sanal kumar aracılarına operasyon: Gözaltılar var
77 kişiye mezar olan apartmanda ihmaller zinciri: Firari sanıklar hakkında istenen ceza belli oldu

Televizyon Haberleri