Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hüseyin Kaya kimdir?

TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başladı. Pazartesiden cumaya kadar yarışacak isimler arasında Hüseyin Kaya da bulunuyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulamada bulunuluyor ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz VEO Hüseyin Kaya kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan ve her hafta büyük heyecan yaşanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni maratonu başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter dökeceği ve 50 bin lira için yarışacakları zorlu etaba katılan isimlerden biri de Hüseyin Kaya oldu. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede birincilik için ter döküp diğer günlerde de rakiplerini değerlendirip yorum yaparak puan verecek. Kendisi hakkında internette fragman yayınlandığı andan itibaren yoğun bir araştırma söz konusu ve izleyiciler bilgi almak için çok sayıda arama gerçekleştiriyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz VEO Hüseyin Kaya kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz VEO Hüseyin Kaya kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Hüseyin Kaya 27 Nisan 1983 Manisa Turgutlu'da doğdu. 39 yaşında. Boğa burcu olan Kaya,  1.69 metre boyunda ve 63 kilo. Lise mezunu. Şu an bekar. Fotoğrafçılıkla hayatını kazanıyor. Yayınlanan fragmanda yastığı ile gelmesi olay oldu. Zuhal Topal dahi şaşırdı. Her gün yastığını getirip getirmeyeceği de merak konusu haline geldi. Taklit yeteneği de var. Instagram hesabını ise binlerce kişi takip ediyor. @veokaya adresinden siz de takip edebilirsiniz.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri