Zuhal Topal'la Yemekteyiz Vedat (276. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Televizyon ekranlarının en lezzetli ve eğlenceli programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar yayınlanacak bölümlerde ortaya koyacakları performansla birlikte bir kişi 50 bin liranın sahibi olacak. Hünerlerini sergileyecek isimlerden biri de Vedat olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Vedat (276. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Vedat da bulunuyor. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Vedat (276. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Vedat kimdir?

Murat ile birlikte bu haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan Vedat hakkında fragmanda çok fazla bir bilgi verilmedi. Zaman zaman kadraja girdiği anlar oldu. Kendisi ile ilgili bilgiler programın yeni bölümünde açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri