Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şirin Emine Demirci kimdir? Instagram hesabı var mı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, deprem felaketi sonrasındaki ilk bölümü ile yayınlandı. Haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından biri de Şirin Emine Demirci oldu. Güzel isim hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemketeyiz Şirin Emine Demirci kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

En çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Beş yarışmacının kendisine verilen günde birincilik için mutfağa girdiği zorlu programda herkesin hedefi 50 bin lira ile eve dönmek. İddialı isimler arasında Şirin Emine Demirci de yer alıyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şirin Emine Demirci kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemketeyiz Şirin Emine Demirci kimdir?

Bu haftanın en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başaran Şirin Emine Demirci ani çıkışları ile ön planda olacak. Matematik öğretmenliği yapıyor. Haksızlığa karşı asla gelemediğini ifade ediyor. Samsun'da yaşıyor. Ödül için iddialı ve bu yapısı gerçek hayatta da oldukça baskın. Lisede çalışıyor. Instagram hesbı bilinmiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri