Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem Telli Instagram'ı salladı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacısı Sinem Telli, program dışında yine adından söz ettirecek karelerle Instagram'da paylaşımlar yapıyor.

Türkiye'nin en çok izlediği programlardan biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümleri dün başladı. Haftanın ilk gününde Birsen yarışırken diğer 4 yarışmacı da kendisine not verdi. Haftaya damgasını vurması beklenen isimlerden biri de Sinem'di. Özellikle tırnağı konusunda kendisine yapılan eleştiriler sonrasında verdiği tepki çok konuşulmuştu. Fragman paylaşıldığı günden bu yana da hakkında çok fazla araştırma yapıldı. Ancak dünkü bölümde bilgilerine pek yer verilmedi. Kendi gününde detaylı bilgilendirme yapılacaktır. Güzel yarışmacı ekranlarda dikkat çekmeyi sürdürürken diğer yandan da sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor ve sürekli fotoğraflar paylaşıyor. İşte onladan bazıları...



Instagram'daki pozları olay oldu!

Bu haftanın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olarak öne çıkan Sinem, genç olmasının bir dezavantaj yaratmayacağını dile getirip "10-11 senedir ben de mutfaktayım. Bazen 10 sene, 20-30 seneden daha verilmi geçebiliyor" diyerek Meryem'e cevap verdi. Dobralığının yanında hazır cevaplılığı ile de adından bahsettiren güzel yarışmacının yarışacağı gündeki performansı merakla bekleniyor. Diğer yandan da Instagram'daki pozları yüksek sayıda beğeni alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem kimdir? Instagram hesabı var mı?

Deprem felaketi nedeniyle ara verilen bölümlerine geçen haftadan itibaren Samsun'da devam edilen Yemekteyiz'de yeni maraton başlıyor. 6-10 Mart tarihleri arasında yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Birsen, Meryem, Burak ve Serdar'a karşı birincilik için yarışacak Sinem de elinden gelenin en iyisini yapacak. Genç kadın tırnaklarının uzunluğu nedeniyle rakipleri ve izleyiciler tarafından topa tutulacak gibi gözüküyor. Instagram hesabı @sinemtelli1'dir.



















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri