Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda Çekin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekkteyiz'de yeni haftaya başlanıyor. Beş yarışmacının 50 bin lira için ter dökecekleri zorlu maratona katılacak isimler açıklandı ve kendileriyle ilgili araştırmalar yapılıyor. Onlardan biri de Sevda Çekin oldu. Genç yarışmacı ilk günde mutfağa girecek sonraki bölümlerde ise yorumlarını yapıp puan verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda Çekin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Sevda da bulunuyor. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda Çekin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda Çekin kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Sevda Çekin daha önce Seda Sayan döneminde de Yemekteyiz'e katılmıştı. Kendisi aslen Sivaslı. Ortaokul mezunu ve 3 çocuk sahibi. Yönettiği sosyal medya hesaplarında kombinler ve yemek sunumları ile takipçilerinin karşısına çıkıyor. Bugünden itibaren yer alacağı yarışmada da elinin lezzetini göstermek amacında. Instagram hesabı @sevdali_sunumlar58'dir.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri