Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seval Söyleyen kaç puan aldı? 13 Eylül puanları

Talya Prodüksiyon imzasını taşıyan bölümlerle izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ikinci günü başlıyor. Villa devam edecek zorlu rekabetin yeni gününde hazırlanacak yemekler ve alınacak puanlar merak konusu. Bugünün yarışmacısı ise Seval Söyleyen oldu. Güzel yarışmacının menüsü ve alacağı yorumlar kadar kendisine verilecek puanlar da kaderini etkileyecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seval Söyleyen kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Eylül Salı puanları haberimizde ye

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de yeni hafta başladı ve ilk gün geride kaldı. Beş yarışmacının programın çekildiği villada hünerlerini sergileyecekleri zorlu maratonun yeni gününde mutfağa girecek isim Seval olarak açıklandı. Daha önce oyunculuk eğitimi alan ve bu deneyimini ekranlarda ödüle çevirmek isteyen Seval'in elde edeceği puanlar haftanın başlangıcı için büyük önem taşıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seval kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Eylül Salı puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seval kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Seval Söyleyen 34 yaşında. Beşiktaş Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Sahnede birkaç skeçte oynadı. Babası Adanalı, annesi ise Trabzonlu. İstanbul'da yaşıyor. Eşi Giresunlu ve mali müşavirlik yapıyor. 50 bin lirayı kazanarak evine dönmek ve kendisini milyonlara ispatlamak istiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seval Tiktok hesabı: https://tiktok.com/@sevals.34

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seval Instagram hesabı: https://www.instagram.com/sevalsoyleyen/


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seval Söyleyen menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Seval Söyleyen hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

OzanX
EmreX
BaharX
JaleX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri