Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serkan Mintaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen hafta içi programlarından biri olmayı başaran Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yarışmacıları belirlendi. 14-18 Kasım tarihleri arasında birincilik için mücadele edecek ve 50 bin lirayı evine götürmek isteyen isimlerden biri de Serkan Mintaş oldu. Tecrübeli yarışmacı kendisine verilen günde mutfağa girip diğer bölümlerde de puan verip yorum yapacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serkan Mintaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Serkan Mintaş da bulunuyor. Deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serkan kimdir? Serkan Mintaş kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alanından yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serkan kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Serkan Mintaş, Pişir de Görelim programında rakibini eleyerek yarışmaya katılmaya hak kazandı. 33 yaşında. Aslen Zonguldaklı. Aşçılık yapıyor. Açık lise öğrencisi. Evli ve 3 çocuk babası. Instagram hesabı @mintasserkan'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri