Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serap kimdir? Serap Özbey Şendil Instagram hesabı

Hafta içi günlerinde yayınlanan, lezzet ve eğlenceyi bir arada ekranlara taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu rekabetine tanıklık edilen zorlu mücadelede herkesin hedefi 50 bin lirayı evine götürebilmek. Bu hafta yarışacak isimler açıklandı ve Serap da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serap kimdir? Serap Özbey Şendil Instagram hesabı haber

Türkiye'nin en lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Serap Özbey Şendil de bulunuyor. Deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serap Özbey Şendil kimdir? Serap Özbey Şendil kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alanından yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serap kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Serap Özbey Şendil 1981 doğumlu. 41 yaşında. Aslen karslı. Güzellik uzmanı. Meslek lisesi, evli ve 6 yaşında bir kız çocuğu annesi. Instagram hesabı @srpzobey'dir.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri