Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selcan kimdir? Selcan Karakiraz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmnalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Kıbrıs'ın ardından yine kendi evine dönen başarılı programda yarışacak isimler açıklandı ve Selcan Karakiraz kendisine verilen sürede birincilik için yarışacak. Güzel yarışmacı hakkında ilk andan itibaren araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selcan kimdir? Selcan Karakiraz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Selcan Karakiraz kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs yarışamcısı Selcan Karakiraz kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selcan kimdir?

Bu haftanın en dikkat çekici yarışmacılarından biri olan Selcan Karakiraz evli. 25 yaşında. Lise mezunu. Sahibi olduğu Mars Cafe'yi işletiyor. Mekanın adresi Kocamustafapaşa, Sancaktar Tekkesi Sk. No:2 D:1A, 34093 Fatih/İstanbul. Aynı zamanda yemeklerini sergilediği bir hesabı mevcut. Gezmeyi ve eğlenmeyi çok seviyor. Galatasaray taraftarı. @selcankarakiraz adresiyle Instagram'da takip edebilirsiniz.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri