Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selcan Karakiraz kaç puan aldı? 8 Eylül puanları

Türkiye'nin en çok ilgi gören yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında devam eden zorlu rekabette bugün yarışacak isim belirlendi. Buna göre Selcan Karakiraz menüsünü hazırlayarak birinciliği elde etmeye çalışacak. Cafe işletmecisi olan güzel yarışmacının performansı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selcan Karakiraz kaç puan aldı? 8 Eylül puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Beş yarışmacının amansız mücadelesi sürecek. Adres ise daha önce pandemi döneminde kullanılan villa olacak. Rekabetin korakor yaşanacağı maratonda beş yarışmacı kendilerine verilen sürede yemeklerini hazırlayacak ve ardından puanlarını alacak. Haftanın dördüncü yarışmacısı ise Seda olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selcan Karakiraz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Eylül puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selcan kimdir?

Bu haftanın en dikkat çekici yarışmacılarından biri olan Selcan Karakiraz evli. 25 yaşında. Lise mezunu. Sahibi olduğu Mars Cafe'yi işletiyor. Mekanın adresi Kocamustafapaşa, Sancaktar Tekkesi Sk. No:2 D:1A, 34093 Fatih/İstanbul. Aynı zamanda yemeklerini sergilediği bir hesabı mevcut. Gezmeyi ve eğlenmeyi çok seviyor. Galatasaray taraftarı. @selcankarakiraz adresiyle Instagram'da takip edebilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selcan Karakiraz menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Selcan Karakiraz hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

SedaX
EfeX
BegümX
OzanX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri