Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ramona Vosoghi kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemketeyiz'in 3-7 Mart tarihleri arasında yarışacak yarışmacıları belli oldu. Ramona da onlar arasında yerini aldı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ramona Vosoghi kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

BURAK ZİHNİ - Dual Yapım imzasını taşıyan bölümlerle adından söz ettirmeyi başaran Zuhal Topal'la Yemekteyiz yepyeni bir haftaya daha merhaba diyor. Beş yarışmacının kendilerine verilen sürede menülerini oluşturup rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıktığı zorlu maratona katılacak isimler belirlendi. Daha önce de ekranlardan tanıdığımız ve güzelliği ile dikkatleri üzerinde toplayan Ramona bugünden itibaren yeniden TV8'de izleyicielrle buluşacak. Kendisini tanımayanlar veya anımsayıp daha da fazla bilgi sahibi olmak isteyenler internette sorgulamalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ramona Vosoghi kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

[related-posts id="96481" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="89308" color="bg-danger"][/related-posts]



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ramona kimdir?

Bugünden itibaren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışacak isimden biri olan Ramona aslen İran Azerisidir. Erdebilli olan güzel yarışmacı daha önce televizyon ekranlarına ve kamera spotlarına alışkın bir isim. 50 bini kazanma konusunda oldukça iddialı. 1.70 metre boyunda, 58 kilo ve 38 beden. Instagram'da 120 bin civarında tkaipçisi bulunmaktadır ve her paylaşımına binlerce beğeni gelmektedir. @ramonavosoghi adresinden takip edebilirsiniz. Ayrıca İran ve Azerbaycan'dan da kendisini destekleyecek binlerce kişi söz konusu. 

[related-posts id="95682" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95676" color="bg-success"][/related-posts]
[related-posts id="95675" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95674" color="bg-warning"][/related-posts]


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri