Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pelin Sağıroğlu kimdir? Instagram hesabı var mı?

Televizyon ekranlarının en çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olarak hafta içi günlerinde yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, deprem felaketi sonrasındaki ilk bölümü ile yayınlandı. Yarışacak yarışmacıların açıklandığı bölümde Pelin Sağıroğlu da 50 bin lira mücadelesi verecek. Bir hayli iddialı olan güzel kadın hakkında internette ilk andan itibaren hummalı bir araştırma söz konusu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pelin Sağıroğlu kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Beş yarışmacının kendisine verilen günde birincilik için mutfağa girdiği zorlu programda herkesin hedefi 50 bin lira ile eve dönmek. İddialı isimler arasında Pelin Sağıroğlu da yer alıyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pelin Sağıroğlu kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pelin Sağıroğlu kimdir?

Bu haftanın en güzel yarışmacılarından biri olarak adından söz ettirmeyi başaran Pelin Sağıroğlu resim öğretmeni. Samsun'da yaşkıyor. Kendisine oldukça güveniyor. Mutfakla da arası çok iyi. El lezzeti konusunda en iyi işleri çıkaracağına inanıyor. Geleneksel Türk mutfağına hakim. Instagram hesabı @pelin.sagiroglu'dur.



















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri