Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan kimdir? Özkan Canpolat kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de sezonun ikinci haftası başlıyor. Kıbrıs'tan sonra Türkiye'ye dönen güzel sunucu ve ekibi kendi evinde yarışmacıları ağırlayacak. Beş isim de kendi günlerinde menülerini hazırlayarak birincilik elde etmeye çalışacak. Onlar arasında Özkan Canpolat da yer alıyor ve hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan kimdir? Özkan Canpolat kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Özkan Canpolat kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan kimdir? Özkan Canpolat kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olan Özkan Canpolat 28 yaşında. Mutfak şefi olarak çalışıyor. Babası Sivaslı, annesi Siirtli ancak kendisi Adana'da doğup büyüdü. Ekonomi okurken bölümü yarıda bıraktı ve gastronomi ve mutfak sanatları üzerine lisans ile yüksek lisans eğitimini tamamladı. Fragman yayınlandıktan sonra dikkat çekmeyi başaran genç yarışmacının teke hedefi 50 bin lira ile evine dönebilmek. Instagram hesabı @ozkancanpolaat'tır.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri