Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kimdir? Onur Gürler Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı ve renkli yarışmacılarına kendilerine verilen sürede yemeklerini hazırlayıp birincilik için yarıştıkları yapımda yine kıran kırana bir rekabet seyircileri bekliyor. Bu haftanın 50 bin lirayı kazanma konusundaki hırsıyla öne çıkanlarından biri de Onur. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kimdir? Onur Gürler Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 6-10 Şubat haftasında yayınlanması planlanan ancak Kahramanmaraş depremleri sonrasında yayından kaldırılan bölümleri bugün ekrandaki yerini aloyor. Çekimi daha önce tamamlanan yapımda pazartesiden itibaren yarışmacılar mutfağa girip yemeklerini yaparken diğer taraftan da yorumları ve puanlarıyla haftanın kaderini belirleyecek. Rakiplerine karşı birincilik mücadelesi verecek isimlerden biri de Onur oldu. Genç yarışmacı hakkında internette çok sayıda kişi sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kimdir? Onur Gürler Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Gürler kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Onur, kibarlığı ile dikkat çekmeyi başardı. Kendisi sosyal medyada içerik üreticisi. Birçok firma ile çalışıyor. Ürün incelemelerinden yazılara kadar çok sayıda detaya imza atıyor. Rakibinin sürekli özür dilemesine "Her özrünüzden sonra bir bardak su içeceğim" dedi ve içti. Kendisinin Instagram hesabı @monurgurler'dir. Tiktok hesabı ise @onurgurler'dir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri