Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Dursun kimdir? Instagram hesabı var mı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün yeni haftasına başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşacağı 5 günde yemek yapacak isimlerden biri de Onur Dursun oldu. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulamalarda bulunularak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Dursun kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Birbirinden iddialı ve bir o kadar da renkli yarışmacıların ter dökeceği programa katılan isimler açıklandı ve fragmanda daha önce de Türkiye'nin gündeminde olan bir şef adayı görüntülendi. O yarışmacı Onur Dursun oldu. Kendisi ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler veya hafızalarını tazelemeyi hedefleyenler araştırmalarda bulunuyor. Günün en çok arananları arasına giren Dursun'a dair birçok bilgi haberimizde yer alıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Dursun kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...



Onur Dursun kimdir?

Bu hafta 50 bin lirayı evine götürmek isteyen isimlerden biri olan Onur Dursun İzmir'de doğdu. Babası Erzurum, annesi Konyalı. 24 yaşında. Paramedik ve oyunculuk yapıyor. Yayınlanan fragmandaki renkli görüntüleriyle dikkat çekmeyi başardı. Bu hafta gözler onun üzerinde olacak. Nostaljik yaşamı çok seviyor. Instagram adresi @onurdursunofficial'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri