Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı

TV8'in ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyeceği rekabete Oğuzhan da katılacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen hafta içi yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni yarışmacılarıyla ekranlardaki yerini alıyor. Pazartesiden cumaya kadar yaşanacak rekabette gözlerin çevrildiği isimlerden biri de Oğuzhan oldu. Yakışıklılığı ile ön plana çıkması beklenen genç isim hakkında medeni durumu başta olmak üzere birçok sorunun cevabı merak edilerek araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir?

Bugünden itibaren rakipleri Ege, Aslı, Arezoo ve İpek'e karşı 50 bin lirayı kazanmak için mücadele verecek olan Oğuzhan evli. Yarışmada komik yönünü sıkça göreceğiz gibi görünüyor. Zira Aslı'ya yaptığı gurmelik kontrası bunu gösteriyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Aslı kaç puan aldı? 23 Haziran puanları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Gülşen kaç puan aldı? 22 Haziran puanları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Haziran puanları! Ege kaç puan aldı?

Televizyon Haberleri