Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Aydın kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok izlenen hafta içi günlük yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni maraton başlıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede birincilik için mutfağa gireceği ve diğer bölümlerde de yorum yapıp puan vereceği programa katılanlar arasında Oğuzhan Aydın da var. Kendisi ile ilgili birçok araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Aydın kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen günde birincilik için mutfağa girdiği zorlu programda herkesin hedefi 50 bin lira ile eve dönmek. İddialı isimler arasında Oğuzhan da yer alıyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Aydın kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Aydın kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak dikkat çeken yakışıklı yarışmacı Oğuzhan Aydın, özellikle sunum konusunda rakiplerinin korkulı rüyası haline gelecek gibi gözüküyor. Bilhassa Filiz Hanım ile girdiği tartışmalara fragmanda yer verildi. Ayrıca birçok kez özür dilemesi de olay olacak. Barmenlik yapan genç yarışmacının yemek ile ilgili yorumlarında masa birçok kez gergin anlar yaşadı. Kendisinin Instagram hesabı @oguzhannnaydn'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri