Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesrin kimdir? Nesrin Çevik kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün başlanıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu rekabette yarışacak isimler açıklandı. Buna göre Nesrin Çevik de birincilik için kendi gününde mutfağa girerek marifetlerini sergileyecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesrin kimdir? Nesrin Çevik kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Nesrin Çevik de bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesrin kimdir? Nesrin Çevik kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alanından yazabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesrin kimdir?

Bu haftanın en iddialı ve deneyimli yarışmacılarından biri olan Nesrin Hanım, ilk günde mutfağa girecek ancak karşılaştığı tavırlar kendisini memnun edecek mi soru işareti. Yemekleri tabaklara dağıtmak yerine ortaya getirmesi en çok konuşulan konu olacak gibi gözüküyor. Kısa süre önce TV8'de başlayan Pişir de Görelim isimli programa katıldı ve buraya katılmaya hak kazandı. 46 yaşında. Aslen Selanik göçmeni. Pasta şefi ve ressamlık yapıyor. Instagram hesabı @nestheness'tir.


Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Televizyon Haberleri