Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesrin kaç puan aldı? 3 Ekim Pazartesi puanları

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ilk günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Villada gerçekleşen rekabette yaşanacak mücadelede yarışacak ilk isim Nesrin Çevik olarak açıklandı. Güzel yarışmacının elde edeceği puanlar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesrin kaç puan aldı? 3 Ekim Pazartesi puanları haberimizde.

Dopdolu bir haftaya daha merhaba deniyor. Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de yeni bölüm başlıyor. Beş yarışmacının programın çekildiği villada hünerlerini sergileyecekleri zorlu maratonun ilk gününde mutfağa girecek isim Nesrin olarak açıklandı. Rakiplerini evinde ağırladığı sürelerde gösterdiği tavır merak uyandıran Nesrin'in elde edeceği puanlar haftanın devamı için büyük önem taşıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesrin kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Ekim Pazartesi puanları haberimizde.



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesrin kimdir?

Bu haftanın en iddialı ve deneyimli yarışmacılarından biri olan Nesrin Hanım, ilk günde mutfağa girecek ancak karşılaştığı tavırlar kendisini memnun edecek mi soru işareti. Yemekleri tabaklara dağıtmak yerine ortaya getirmesi en çok konuşulan konu olacak gibi gözüküyor. Kısa süre önce TV8'de başlayan Pişir de Görelim isimli programa katıldı ve buraya katılmaya hak kazandı. 46 yaşında. Aslen Selanik göçmeni. Pasta şefi ve ressamlık yapıyor. Instagram hesabı @nestheness'tir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Recep Uçar sürprizi

Bugün haftanın ilk bölümü ile yayınlanacak programda yarışacak Nesrin'e destek verecek isim belli oldu. Buna göre daha önce defalarca programda yer alan ve adından sıkça söz ettiren Recep Uçar, yeni bölüme damga vuracak. Genç isim kısa süre önce Keşfettiyiz şarkısıyla büyük bir çıkışa da imza attı ve milyonlara ulaşmayı başardı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesrin menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Nesrin'in hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

GizemX
LeylaX
EvrenX
ÖzdemirX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri