Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan (12-16 Haziran) kimdir?

TV8 ekranlarının sevilerek takip edilen yarışmalarından biri olan Yemekteyiz'de yeni yarışmacılar açıklandı. 12-16 Haziran tarihleri arasında Neslihan da var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan (12-16 Haziran) kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen ve kendi kuşağında rakipsiz yarışmalarından biri olan Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının sezon finaline doğru giden rekabetinde bugünden itibaren yer alacak isimler açıklandı. Neslihan da onlar arasında bulunuyor. Güzel yarışmacı fragman yayınlandığı günden itibaren binlerce kişi tarafından araştırılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan (12-16 Haziran) kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan kimdir?

Bugün yayınlanmaya başlayacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışacak Neslihan, ilk olarak Sevda ile mumbar tartışmasına girdi. Yemeğin kuru mu sulu mu olduğuna dair tartışmaların ardından gözler bu kez Nurgül'e çevrildi. Yemeğe saç attığını iddia ettiği Nurgül'e adeta patlayan Neslihan sert tepki gösterdi. Kendinden yaşça büyük olan rakibine üst üste sözler saydıran Neslihan'ın Instagram'ı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Haziran
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Haziran puanları! Sevda kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda İlkin diskalifiye mi oldu?

Televizyon Haberleri