Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neriman Yılmaz Korkmaz kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha başlanıyor. Birbirinden iddialı ve bir o kadar da renkli isimlerin kendilerine verilen sürede performanslarını sergileyip diiğer bölünlerde de yorumları ve puanlarıyla damga vuracağı programa katılacak isimler açıklandı. Onlardan biri de Neriman oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neriman Yılmaz Korkmaz kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı? İşte detaylar.

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter dökmeye başlayacağı ilk günde katılan isimler belli oldu. Neriman Korkmaz Yılmaz bugünden itibaren rakiplerini geride bırakarak zirvede yer almak istiyor. Bunu da fragmandaki görüntülerle belli etti. İzleyiciler de internette kendisi hakkında birçok terimle sorgulama gerçekleştirip bilgilerine ulaşmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neriman Yılmaz Korkmaz kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neriman Yılmaz Korkmaz kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak gösterilen Neriman Yılmaz Korkmaz İstanbul Bağcılar’da yaşıyor. 17 senelik evli, 3 çocuk annesi olan Neriman Hanım aslen Bitlislidir. Ev hanımı olan yarışmacı çok detaycı. Mutfakta pratik, çok canlı ve çalışkan. Birinci olacağına inancı tam. Diğer yandan En Hamarat Benim'in 26'ıncı haftasında Dilek Bayraktar, Tuğçe Bitikçi, Münire Daştan, Rukiye Eker ile yarışarak haftayı birinci tamamladı. Şimdi ise yeteneklerini yemek konusunda yine göstermek amacında. Instagram hesabı @nerimanyilmazkorkmaz_'dır.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri