Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan Toprak kaç puan aldı? 24 Kasım puanları

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta sona eriyor. Bugün Nalan yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan Toprak kaç puan aldı? 24 Kasım puanları haberimizde yer alıyor

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, bir haftayı daha tamamlıyor. Bugün ise pazartesiden bu yana adından söz ettiren ve her hareketi olay olan Nalan yarışacak. Ardından da puanları verilerek final etabına geçilecek. Kendisinin performansı da merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan Toprak kaç puan aldı? 24 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.

Olay çıktı olay!

Hafta fragmanı yayınlandığı andan itibaren adı en çok aranan isimlerin başında gelen Nalan, pazartesiden itibaren çıktığı kameralar karşısında rakiplerine adeta hodri meydan demişti. Kendi gününde ise yine dobra bir şekilde yarışacak. Çağla'nın yanına çöp kutusu getiren güzel yarışmacı, İrem'in yorumları için "Senin bu yemeği yorumlayacak bir titrin (unvanın) yok" dedi. Ardından yemekleri masadan alarak bir kez daha herkesi şoke etti. Gerginliğin had safhaya ulaştığı programda daha neler yaşanacağı merak konusu.

Nalan kaç puan aldı?

Bugüne kadar yapacağı yemekler konusunda iddialı konuşan Nalan Toprak, bugün Uzakdoğu mönüsüyle rakiplerinin karşısında çıktı. Bu konsepte göre de giyinen ve mini etek boyu ile güzelliğini ortaya koyan Toprak'ın gün sonunda elde edeceği puanlar da sabırsızlıkla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Kasım puanları haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri