Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan estetiksiz hali ile şaşırttı

Bugün yeni haftasıyla ekranlardaki yerini alacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışacak isimlerden biri de Nalan Toprak. Güzel yarışmacının estetiksiz hali gündeme oturdu.

75 bin liralık ödülü kazanabilmek için mücadele eden beş yarışmacının amansız rekabeti ile TV 8 ekranlarında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Bugünden itibaren kamera karşısına geçerek şampiyonluk için kolları sıvayacak isimlerden biri de Nalan Toprak oldu. Güzel yarışmacı daha önce de programa katılmıştı ve o dönemki hali ile şimdiki arasına çok fark var. Seyirciler de bu durumu fark ederek araştırmalarda bulunuyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan estetiksiz hali haberimizde yer alıyor.


Değişimi dikkat çekti

20-24 Kasım tarihlerinde rakiplerini geride bırakarak para ödülüne ulaşmak isteyen güzel yarışmacının değişimi bir hayli dikkat çekici. 4 sene önceki hali ile şimdiki arasında farklar mevcut. Güzelliği ile ön plana çıkan yarışmacılar genellikle yarışmada eleştiriliyor ve yemek yapamayacakları düşünülüyor. Ancak Nalan Toprak daha önce best of etabının yanı sıra Masterchef'te de yarışmış bir isim. Dengeleri değiştirebilir.

2023'teki Nalan Toprak

2019'daki Nalan Toprak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri