Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müzeyyen Uğur Kama kimdir? Instagram hesabı

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni yarışmacılarıyla haftaya merhaba diyor. Bugünden itibaren yarışacak isimler arasında Müzeyyen Kama da var. Müzeyyen Uğur Kama kimdir? detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni yarışmacılarıyla ekranları yine renklendirecek. Birbirinden hamarat isimlerin performanslarını sergileyeceği zorlu maratona katılanlar arasında Müzeyyen de bulunuyor. Deneyimli yarışmacı hakkında fragman yayınlandığından bu yana çok sayıda araştırma söz konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müzeyyen Uğur Kama kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müzeyyen kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bu haftaki ilk yarışmacısı olduğu açıklanan Müzeyyen Uğur Kama, tavırları ile sempati topladı. Verdiği cevaplarla da samimiyetini ortaya koydu. Kızı Gamze ile programa geldi. Aslen Gaziantepli. 45 yaşında. Güvenlik olarak çalışıyor. Üniversite mezunu. 3 çocuk sahibi. Elinin marifetine çok güveniyor. Haftayı açacağı performansıyla da en yüksek puanları almak amacında. Instagram hesabı @muzeyyenugurkama'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 15 Eylül
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Betül Koçhan kaç puan aldı? 14 Eylül
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Akın Yakak kaç puan aldı? 13 Eylül

Televizyon Haberleri