Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla Hodaei kaç puan aldı? 5 Ekim Çarşamba puanları

TV8'de öğle sonrası saatlerine lezzet katan ve izleyenleri eğlendiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında bugün Leyla Hodaei hünerlerini sergileyecek. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla Hodaei kaç puan aldı? 5 Ekim Çarşamba puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasında üçüncü güne gelindi. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu mücadelede bugün Leyla Hodaei yarışacak ancak işler karışacak gibi görünüyor. Puanlar karşısında soğukkanlılığını koruyamayan ve ağlayan İranlı yarışmacının ardından Zuhal Topal da gerildi. Güzel sunucu, "Bu yarışma böyle değil. Siz burayı sabote edemezsiniz" çıkışında bulundu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla Hodaei kaç puan aldı? 5 Ekim Çarşamba puanları haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla Hodaei kimdir?

  • Aslen İranlı
  • Pişir de Görelim yarışmasında yarıştı
  • Pişir de görelim yarışmasında hünkar Beğendi yaptı
  • 10 yıldır Türkiye de yaşıyor
  • İstanbul Atakent’te ikamet ediyor
  • İstanbul’da yaşıyor
  • Kendisine güveni tam


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Leyla'nın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

GizemX
EvrenX
NesrinX
ÖzdemirX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri