Zuhal Topal'la Yemekteyiz Levent Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası Hatay'da başlıyor.12-16 Aralık tarihleri arasında 50 bin lira için mücadele edecek yarışmacılar açıklandı. Buna göre ünlü şarkıcı Levent Şahin de mutfağa girerek marifetlerini sergileyecek. Ardından da puanlarını alıp diğer bölümlerde yorum ve puanlama yapacak. Seyirciler de kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'l

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Levent de bulunuyor. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Levent Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Levent Şahin kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Levent Şahin binlerce kişinin tanıdığı isimler arasında bulunuyor. Yoluma Çıkmayın, Dip, Yaz Geldi, Yalnızlık Senfonisi, Avare, Leşa, Eveda Diyemem ve Bırak Beni gibi şarkıları söyledi. 1982 tarihinde Antakya'da doğdu. 40 yaşında. Antakya Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosun da solistlik ve koristlik yapar ve sayısız konserler de görev alır. Hayatındaki zorluklara rağmen müziğe devam etme kararında ısrarcı davranır. Sahne teklifleri gelmeye başlar ve orkestra kurup kendi sahnesini yapmaya başlar.  Sesini Türkiye’ye duyurmak için O Ses Türkiye yarışmasına katılır ve çeyrek finale kadar yükselir. Instagram hesabı @leventsahinmuzik'tir.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri