Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra kimdir? Kübra Alış Instagram hesabı

Türkiye'nin en uzun soluklu formatlarından biri olan Yemekteyiz, Zuhal Topal'ın sunumuyla devam ediyor. TV8'de yayınlanacak yeni sezon bugün başlıyor. İlk yarışmacıladan biri de Kübra. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra kimdir? İşte detaylar...

TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, bugün yeni sezonuna merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği elde etmek için yarışacağı zorlu mücadelede yer alacak isimlerden biri Kübra Alış oldu. Genç isim kendi gününde mutfağa girip diğer günlerde de puanlarını verecek. Cuma ise 75 bin lirayı evine götürmeyi arzu ediyor. Kendisi hakkında da internette de araştırma yapılıyor ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra kimdir? Kaç yaşındadır? Kübra Alış Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra kimdir?

Bugünden itibaren milyonların karşısına çıkacak olan Kübra Alış, yorumları ile fragmandaki sözleri ile dikkat çekti. Günün yarışmacısı Gonca ile girdiği tartışmalarla adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Kendisi 3 senelik evli ve 1 çocuk annesi. Alihan isminde oğlu var. Instagram hesabı @kubralsaydin'dır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2023-2024 yeni sezon yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 1 Eylül Cuma
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serap Çınar kaç puan aldı? 30 Ağustos

Televizyon Haberleri