Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs yarışmacısı Sinan kimdir? Sinan Gürzap Instagram hesabı

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri, renkli, yarışmacıları ve lezzetli sofralarıyla Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni sezonu bugün Kıbrıs'ta başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak programa katılacak isimler belli oldu ve Sinan Gürzap da 50 bin lira savaşının içerisinde bulunuyor. Yakışıklı yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs yarışmacısı Sinan kimdir? Sinan Gürzap Instagram hesa

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni sezon heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Sinan Gürzap kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Sinan Gürzap kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinan kimdir?

Bu hafta  adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olan Sinan Gürzap, KKTC'de organizasyon işleri ile uğraşıyor. Aynı zamanda oyunculuk da yaptı. Elif Baysal'ında rol aldığı Öldüren Sır filminde yer aldı. Diğer yandan yarışmada 50 bin lira için takla atacağını söyleyip iddiasını ortaya koydu. Dövmeleri de dikkat çeken genç yarışmacı 34 yaşında. 29 Ağustos yani programın ilk bölümü doğum günü. Galatasray taraftarı. Instagram hesabı @sinan.gurzap'tır.

















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri