Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Recep kaç puan aldı? 30 Ağustos puanları

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Kıbrıs'ta yaşanan rekabetin hafta ortasında rakiplerini ve Zuhal Topal'ı ağırlayacak isim ise Recep olarak belirlendi. Eğlenceli ve bir o kadar da komik bir yarışmacı olarak 2 gündür izleyicilerin karşısına çıkan genç isim, bugün ise yeteneklerini sergileyecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Recep kaç puan aldı? 30 Ağustos puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Yemekteyiz'in yeni sezonu Kıbrıs'ta başladı. Girne, Lefkoşa, Gazimağusa gibi birçok güzel ve tarihi yönden önemi bulunan şahirleri bulunan adada beş yarışmacı kendilerine verilen sürede yemeklerini hazırlayacak ve ardından puanlarını alacak. Sezonun üçüncü yarışmacısı ise Recep Süleyman olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Recep Süleyman kaç puan aldı? 31 Ağustos puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Recep Süleyman kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olan Raziye Hanım fragfmanda çok fazla görünmedi. Bunun sebebi henüz bilinmiyor ancak deneyimini mutfağa katmak ve birincilik elde ederek evine dönmek istiyor. Kıbırs lezzetlerini sofrası ve menüsüne ekleyip eklemeyeceği merak konusu olan güzel yarışmacının kendi günü de merakla bekleniyor. Instagram hesabı @raziykaralar'dır.

  • Lakabı Reci
  • Oyuncu
  • 31 Yaşında
  • Londra’da dünyaya geldi
  • Aslen Kıbrıs Güzelyurtlu
  • Konservatuvar mezunu
  • Bekar
  • Sosyal medyada taklit yapıyor
  • Küçük yaştan beri mutfağın içinde


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Recep Süleyman menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Recep Süleyman hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

SinanX
AyşeX
PervinX
RaziyeX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri