Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Pervin kimdir? Pervin Yamen Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni sezon başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının hünerlerini sergileyecekleri zorluı maratonda yer alacak isimler açıklandı. Buna göre Pervin Yemen de kendi gününde birincilik adına kolları sıvayacak ve 50 bin lirayı kazanabilmek adına rakipleri kadar Zuhal Topal'a da kendisini beğendirmeye çalışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Pervin kimdir? Pervin Yamen Instagram hesabı haberimizde.

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni sezon heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Pervin Yemen kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs yarışamcısı Pervin Yemen kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pervin kimdir?

Bu hafta  adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olmayı hedefleyen Pervin Yemen 41 yaşında. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşıyor. Yarışmada oldukça iddialı. "Eleştiri kabul etmem, arkamdan konuşun" derken Sinan da "Bu Pervin nerede çıktı ya? Başımıza bela olacak" dedi. Instagram hesabı @pervinyemen1908'dir. 10 bine yakın takipçisi vardır.








 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri