Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail kaç puan aldı? 20 Eylül

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün İsmail Uncu yarışacak. 20 Eylül aldığı puanlar haberimizde

Türkiye'nin öğle saatlerinde en çok izlenen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, 75 bin liralık ödülüyle de yarışmacıları mest etmeyi sürdürüyor. İzleyicilerin karşısına çıktığı her bölümle adından söz ettiren yapımda bugün İsmail Uncu yarışacak. Elinin marifetini mutfağa yansıtmak ve gün sonunda rakiplerine beğendirmek isteyen deneyimli isimin alacağı puanlar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail kaç puan aldı? 20 Eylül Çarşamba puanları haberimizde.

Böyle bir menü yok

Bugün birincilik için yarışacak olan İsmail, mönüsüyle Büşra'yı şaşırttı. Güzel yarışmacı, yorum sırasında eleştiride bulundu. Büşra; "Bu ne? Böyle bir menü yok" dedi. Diğer yandan tatlısına Eren'den, bisküvisine ise Faika'dan dikkat çeken yorumlar geldi. Biri sıcaklığından dem vurdu diğeri ise pasta kurabiyesini firmanın iyi yaptığını söyledi.

İsmail Uncu kaç puan aldı?

Faika ve Zerrin'in ardından bugün önce alışverişe çıkıp sonrasında mutfağa girecek olan İsmail Uncu, yemekleri ile hem sofradakilere hem de ekranları başındaki milyonlara kendini göstermek amacında. Bunun için de elinin hızlı ve ayarlı olması lazım. Kendisinin aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

22 Eylül 2023 Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?
21 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Eren'in puanları
İlham verici bir hikaye: Kaza sonrası bıraktığı okula öğretmen olarak döndü

Televizyon Haberleri