Zuhal Topal'la Yemekteyiz İpek Kardeş kimdir? Instagram hesabı

Türk ve dünya mutfağını ekranlara taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar arasında İpek Kardeş de bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İpek Kardeş kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan sezon finaline doğru giden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların cuma gününde birinciliği kazanmak için gayret gösterecekleri zorlu mücadelede yer alan isimler arasında İpek Kardeş de bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında internette ilk andan itibaren araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İpek Kardeş kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz İpek Kardeş kimdir?

19 Haziran'da başlayacak haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan İpek Kardeş, Berke'nin eşini özlemesini söylemesi sonrasında sitemde bulundu. Bu anlar herkesi güldürdü. Umut Bey ile evli olan güzel yarışmacı aslen Trakyalı. Bir kız çocuğu annesi. Instagram'da yayınladığı paylaşımlarla günlük hayatından kesitleri ve yaşama dair konuları takipçilerine sunuyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İpek Kardeş Instagram hesabı

Bugünden itibaren rakiplerine karşı birincilik mücadelesi verecek olan İpek Kardeş'in Instagram'da oldukça aktif bir profili bulunmaktadır. Şu anda 125 bin kişi tarafından takip edilmektedir. Kendisini @ipekkardes_ adresinden takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Aslı kaç puan aldı? 23 Haziran puanları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Gülşen kaç puan aldı? 22 Haziran puanları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Haziran puanları! Ege kaç puan aldı?

Televizyon Haberleri