Zuhal Topal'la Yemekteyiz İpek Kardeş kaç puan aldı? 20 Haziran

TV8'de sezon finaline doğru giden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasının ikinci gününde de izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bugünün yarışmacısı ise İpek Kardeş oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İpek Kardeş kaç puan aldı? 20 Haziran puanları burada

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8'deki yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni gününde birincilik için mücadele veren isimlerin rekabetine sahne oluyor. 50 bin lirayı evine götürmek isteyen beş yarışmacı arasında bugün İpek Kardeş önce alışverişe çıkacak sonrasında da mutfakta hünerlerini sergileyecek. Kendisinin performansı da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İpek Kardeş kaç puan aldı? 20 Haziran puanları haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İpek Kardeş kimdir?

19 Haziran'da başlayacak haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan İpek Kardeş, Berke'nin eşini özlemesini söylemesi sonrasında sitemde bulundu. Bu anlar herkesi güldürdü. Umut Bey ile evli olan güzel yarışmacı aslen Trakyalı. Bir kız çocuğu annesi. Instagram'da yayınladığı paylaşımlarla günlük hayatından kesitleri ve yaşama dair konuları takipçilerine sunuyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İpek kaç puan aldı?

Bugün yarışarak birinciliği elde etmeye çalışacak olan İpek Kardeş, yayınlanan fragmanda adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Trakyalı olması nedeniyle çok renkli bir kişiliğe sahip güzel yarışmacı için çok sayıda kişi ekran başına kilitlenecek. Kendisinin gün sonunda alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Haziran puanları! Ege kaç puan aldı?
Ünlü kot markası açıkladı: Pantolonun üzerine tuz at ve büyüye tanık ol!
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı

Televizyon Haberleri