Zuhal Topal'la Yemekteyiz İnanç Palta kimdir? Youtube ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının amansız yarışına sahne olacak programda 50 bin lira ile evine dönmek için kolları sıvayacak isimlerden biri de İnanç. Genç yarışmacı hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İnanç Palta kimdir? Youtube ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Dual Yapım imzasıyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Bugünden itibaren yarışacak beş yarışmacı arasında geçecek kıran kırana savaş cumaya kadar sürecek. Final etabında ise kazanan belirlenecek. Kendi gününde mutfağa girecek ve verilen sürede de hamaratlığını milyonlara kanıtlamaya çalışacak isimlerden biri de İnanç oldu. Yakışıklı yarışmacı hakkında fragman yayınlandığından bu yana araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İnanç Palta kimdir? Youtube ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


[related-posts id="96481" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="89308" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95682" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95676" color="bg-success"][/related-posts]
[related-posts id="95675" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95674" color="bg-warning"][/related-posts]


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İnanç kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacılarından İnanç Palta 37 yaşında. Fatih'te butik işletmecisi. Aynı zamanda sosyal medyada içerik üreticisi. İşletme fakültesi mezunu. Youtube ve Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İnanç Youtube kanalı: İnanç ve dünyası
Zuhal Topal'la Yemekteyiz İnanç Instagram hesabı: kotcubutik








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri