Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim Kekeç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak zorlu mücadelede yaşanacak kıran kırana mücadeleye katılan isimlerden biri de İbrahim Kekeç oldu. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede mutfağa girip diğer günlerde ise yorumlarını yapıp puan verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim Kekeç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde perofrmanslarını sergileyip diğer bölümlerde ise puan vererek yorumlarıyla birinciyi belirlediği zorlu rekabete katılacak isimler belli oldu. Buna göre İlker de 50 bin lirayla evine dönmek için en iyi yemeklerle rakiplerinin ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Kendisinin nasıl bir hafta geçireceği merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim Kekeç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim Kekeç kimdir?

Bugünden itibaren ilk sırayı alabilmek adına rakiplerini geçmek ve milyonlara kendini ispat etmek isteyen İbrahim Kekeç aslen Sivas Sarkışlalı. Bir mekanda mutfak şefliği yapıyor. 20 senelik mutfak geçmişi var. Sözünü esirgemeyen ve dobra bir yapıya sahip. İstanbul'dan yarışmaya katıldı. Instagram hesabı @chef_ibrahim_'dir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri