Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hüseyin kimdir? Instagram hesabı var mı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri programa Hüseyin de katılacak. İşte hakkındaki bilgiler...

Zuhal Topal'ın sunumu ve birbirinden iddialı yarışmacıların performansları ile her hafta izleyicileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu mücadelede adından söz ettiren isimlerden biri de Hüseyin oldu. Genç yarışmacı hakkında internette çok sayıda kişi tarafından arama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hüseyin kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hüseyin kimdir?

Bugün başlayacak hafta ile birlikte Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yarışmacılarından biri olduğu açıklanan Hüseyin hakkında internette fazla bilgi bulunmuyor. Ancak fragmandaki görüntüleriyle zaman zaman sert tepkileri adından söz ettirecek gibi görünüyor. Haftanın 2 yarışmacısından biri olan Hüseyin, bir rakibine; "Süpürg gibi kaşınız var" çıkışında bulundu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat kaç puan aldı? 7 Eylül Perşembe
16 yaşındaki kız aylarca kabusu yaşadı: İşkence edip, cinsel istismarda bulundu

Televizyon Haberleri