Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Turgut kimdir? Instagram hesabı

TV8'de yayınlanan bölümleri ile milyonlar tarafından seyredilen ve her günü nefes kesen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına başlıyor. Birbirinden iddialı isimler arasında Hatice de bulunuyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Turgut kimdir?

Dual Yapım imzasını taşıyan ve sezon sonuna doğru giden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına bugün merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde yemeklerini hazırlayıp diğer bölümlerde de yorumlarını yaparak puan verecek güzel yarışmacılardan biri de Hatice olarak açıklandı. Kendisi hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice (5-9 Haziran) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice kimdir?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Hatice, fragman yayınlandığı andan itibaren en çok aranan isimlerden biri oldu. Güzel yarışmacı, ilk günkü rakibi Onur'a vereceği puan öncesinde "Tepki alacağımı biliyorum ama..." dedi. Ardından tahtasını açtı. Onur'un tepkisi sonrası da gözyaşlarına boğuldu. Samsun'da yaşıyor. 40 yaşında. Bekar ve devlet memuru.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 9 Haziran
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Haziran puanları! Zeynep kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Haziran puanları! Hatice kaç puan aldı?

Televizyon Haberleri