Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice İpek kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Yarışacak beş yarışmacının açıklanması sonrası gözler Hatice'ye çevrildi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice İpek kimdir? İşte detaylar...

Dual Yapım imzası taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına başlıyor. Zuhal Topal'ın sunumu ve renkli yarışmacıların katılımları ile heyecan fırtınasına dönüşen programda yarışacak isimler açıklandı. Buna göre Hatice de kendi bölümünde mutfağa girip diğer günlerde yorum yaparak puan verecek. İnternette kendisi ile ilgili çok sayıda sorgulama gerçekleştirip bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice İpek kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice kimdir?

Bugünden itibaren dört rakibine karşı rekabet edecek olan Hatice, özellikle Bahar ile girdiği polemiklerle dikkat çekti. Lüks otomobili olduğu tahmin edilen güzel yarışmacı için Zuhal Topal da oldukça heyecanlandığı anlarla ekranlara geldi. Hatice'nin otomobilinin markası da merak konusu ancak televizyonda adının verilmesi veya reklamının yapılması yasak olduğundan dolayı bu bilgi paylaşılmaz. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

1 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları: Korayhan Koç
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Mayıs puanları! Hatice İpek kaç puan aldı?
30 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gulomjon Sattarov kaç puan aldı?

Televizyon Haberleri