Zuhal Topal'la Yemekteyiz Harun Kazar kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en popüler yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Bugünden itibaren kozlarını paylaşacak beş yarışmacı arasında Harun Kazar da bulunuyor. Kendisi hakkında internette de çok sayıda sorgulamada bulunarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Harun Kazar kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Her bölümü ile Türk ve dünya mutfağıdnan yemekleri ekranlara taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının performansını sergileyeceği zorlu maratonun sonunda ise 50 bin lira ödül var. Kazamak isteyen isimlerden biri Harun oldu. Kendisi fragmanda bulunduğu anlarda dikkat çekti ve birçok kişi hakkında araştırmada bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Harun Kazar kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Harun Kazar kimdir?

Bu haftanın en iddiallı yarışmacılarından biri olan Harun Kazar, köpekleri çok seviyor. Fragmanda sessizdi ancak adından söz ettirmeyi başaracak gibi gözüküyor. Instagram hesabı @kazarhk'tır. Kendisi ile ilgili bilgiler geldikçe eklenmeye devam edecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri