Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan Karaduman kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türk ve dünya mutfağını ekranlara taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 57'inci hafta bugün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların villada mutfağa girerek ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek ve puanları alabilmek adına ter döktükleri programda bu hafta da renkli isimler var. Hakan Karaduman da onlardan biri olarak dikkat çekiyor. Kendisiyle ilgili de internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan Karaduman kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı h

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Hakan da bulunuyor. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan Karaduman kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan Karaduman kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak sofradaki yerini alacak olan Hakan Karaduman 24 yaşında. Aslen Lüleburgazlı. Konuk direktörü ve DJ'lik yapıyor. Lady Gaga, Ariana Grande, Halsey, Doja Cat gibi ana akım sanatçılardan ilham alıyor. Tema partiler düzenliyor. Instagram'da binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Profiline @heterosavars adresinden ulaşabilirsiniz.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri