Zuhal Topal'la Yemekteyiz Güray kimdir? 27 Ekim 2022 Perşembe Güray kaç puan aldı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Doya Doya Moda'da yeni bir haftanın daha sonuna doğru gidiliyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için yarıştığı zorlu rekabette final öncesindeki günde Güray kolları sıvayacak. Kendisinin performansı da merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Güray kimdir? 27 Ekim 2022 Perşembe Güray kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Bugün 251. bölümü ile yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Yemketeyiz'in üçüncü yarışmacısı açıklandı. Buna göre mutfağa girerek sergileyecek isim Güray olarak belirlendi. Haftanın ilk anından itibaren katıldığı programda yorumlarıyla adından söz ettiren güzel yarışmacının bugün nasıl bir menü ile rakipleri ve izleyicilerin karşısında olacağı herkesi sabırsızlandırıyor. Gözler ise gün sonuna çevrilmiş durumda. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Güray Yüksel puan aldı? Bu hafta kim birinci oldu? 26 Ekim Perşembe puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Güray kimdir?

Bu hafranın en iddialı yarışmacılarından biri olan Güray Altuntaş gezmeyi çok seviyor ve bunu sosyal medya üzerindeki hesabından takipçilerine sunuyor. Gittiği şehirlerden ve ülkelerden paylaşımlarda bulunuyor. Cumartesi günü Nihal Candan'ı yenerek programa katılmaya hak kazandı. "Yemeklerde farklılık arıyorum. Bu farklılığı göremezsem benim için bir şey ifade etmiyor" açıklamasında bulundu. Instagram hesabı @altuntasguray'dır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Güray menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Güray'in hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

GürayX
MustafaX
BurcuX
SeldaX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri