Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülender kimdir? Gülender Yüksel kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 24-28 Ekim arasında yayınlanacak bölümlerinde yarışacak isimler açıklandı. Buna göre Gülender Yüksel de kendisine verilen sürede birincilik için ter dökecek ve rakiplerini değerlendirip onlara puan verecek. Kendisi hakkındaki araştırmalarda başladı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülender kimdir? Gülender Yüksel kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Gülender de bulunuyor. Deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülender kimdir? Gülender Yüksel kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alanından yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülender kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak villaya gelmeye hak kazanan Gülender Yüksel, Pişir de Görelim programında kalitesini ispat etmeyi başardı ve Esma Hanım'ı eledi. 39 yaşında. 2 çocuk annesi. Kısa süre içerisinde ikinci evliliğini yapacak. Aslen Kastamonulu. Yayınlanan fragmanda rakibinin yemeğini eleştirirken eksik menüyü göze alma pahasına bu denli bir hareket yapmayacağını söyledi. Instagram hesabı @gulenderyuksell'dir.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri