Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülender kimdir? 26 Ekim 2022 Çarşamba Gülender Kaç puan aldı

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların amansız rekabetine tanıklık edilen zorlu mücadelede yer alacak isimler açıklandı ve Gülender de onlardan biri oldu. Güzel yarışmacı hünerlerini mutfakta da göstermek amacında. Peki, 26 Ekim Çarşamba Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selda kimdir? Kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Bugün 251. bölümü ile yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Yemketeyiz'in üçüncü yarışmacısı açıklandı. Buna göre mutfağa girerek sergileyecek isim Gülender olarak belirlendi. Haftanın ilk anından itibaren katıldığı programda yorumlarıyla adından söz ettiren güzel yarışmacının bugün nasıl bir menü ile rakipleri ve izleyicilerin karşısında olacağı herkesi sabırsızlandırıyor. Gözler ise gün sonuna çevrilmiş durumda. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülender Yüksel puan aldı? Bu hafta kim birinci oldu? 26 Ekim Çarşamba puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülender kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak villaya gelmeye hak kazanan Gülender Yüksel, Pişir de Görelim programında kalitesini ispat etmeyi başardı ve Esma Hanım'ı eledi. 39 yaşında. 2 çocuk annesi. Kısa süre içerisinde ikinci evliliğini yapacak. Aslen Kastamonulu. Yayınlanan fragmanda rakibinin yemeğini eleştirirken eksik menüyü göze alma pahasına bu denli bir hareket yapmayacağını söyledi. Instagram hesabı @gulenderyuksell'dir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülender menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Gülender'in hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

GürayX
MustafaX
BurcuX
SeldaX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri